Vindere 2023

Kystlotteriet
Tak til vores sponsorer!

Vindere 2023

Skiveren Camping

Ophold til en værdi af op til kr. 3.892,-

Ferie et stenkast fra Vesterhavet, i skøn natur syd for Skagen… Nyd livet og den skønne natur på en af de bedste campingpladser i Skagen-området. Skiveren Camping har en pragtfuld beliggenhed – direkte ved Vesterhavet og det fredede naturområde, Tversted Klitplantage.

En topmoderne familieplads med alle faciliteter, flotte sanitetsbygninger og en lang række aktivitetsmuligheder.

Gevinst: Ophold i op til 7 dage i egen telt, campingvogne eller autocamper for 2 voksne og 2 børn.

Vinderen: Ulrike Janßen

 

Landal GreenParks

4x Fribilletter til Badeland

Vælg enten badelandet i Rønbjerg, Seawest eller Søhøjlandet

Parken er den ideelle feriedestination hele året rundt. Her er et tropisk badeland og legeland! Her er masser af sjov og underholdning for vandhunde i alle aldre.

 

Vinderen: Agnes Bech Aakerlund

 

Musikhuset Esbjerg

2 X 2 entrebilletter

Musikhuset Esbjerg er et spil-levende kulturhus, der hvert år præsenterer flere hundrede koncerter, teaterforestillinger, shows, gratis events og meget mere. Musikhusets lokaler er i øvrigt ideelle til konferencer, messer, fester og møder i enhver størrelse. Musikhuset Esbjerg er beliggende i byparken i hjertet af Esbjerg, og i foyeren er der den flotteste udsigt til havnen og Vadehavet.

 

Vindere: Dan Kjeldsen

                 Flemming Busk Jensen

 

 

 

Tambours Have

2 entrebilletter

Som en oase i den vestjyske natur ligger Tambours Have – skabt af skræddermester Gerhard Tambour.

Her finder du nemt haveinspiration i havens forskellige afdelinger: Det smukke orangeri med det omliggende English Cottage bed, japanhaven med søen og det fine thehus, medicinhaven og staudebedet i Storhaven. Gennem hele sommeren foregår der forskellige events i haven, f.eks. torsdagskoncerter i det stemningsfulde orangeri.

Vindere: Signe Eurén Mortensen

                Kalle Daae

 

VARDE MINIBY

2 entrebilletter

Varde Miniby er verdens ældste historisk korrekte miniatureby.

Arnbjergparken i centrum af Varde danner rammen om miniby, hvor byens ca. 300 bygninger viser købstaden Varde, som den så ud i 1866. Husene er i størrelsesforholdet 1:10.

Nyd en tur på de brostensbelagte gader og læg mærke til alle de fine små detaljer som f.eks. de håndlavede mursten og tagsten, dørhåndtagene og lysekronen i kirken.

Vindere: Noa Assenbjerg

                 Alexander Flügge

 

2x indgangsbilletter
2x is med 2 kugler på kombi-præmie

Skagens Bamsemuseum blev indviet i august 1998 og er Skandinaviens første og eneste Bamsemuseum. Bamser af alle slags, unge og gamle, mange med historisk baggrund, lever her deres eget uforlignelige liv i det charmerende gamle Skagen-hus med have. Stemningen er eventyr og nostalgi.

På bamsemuseet er der over 100 montrer – hver montre indeholder en lille unik bamseverden. For eksempel, et bamsecirkus eller en bamsebutik. Eller en bamse der elsker at læse bøger. Husk at se efter de små sjove detaljer.

Vinder: René Ledwon