VINDERNE 2021

Kystlotteriet
Tak til vores sponsorer!

Præmier 2021

Skiveren Camping

Ophold til en værdi af op til kr. 3.563,-

Ferie et stenkast fra Vesterhavet, i skøn natur syd for Skagen… Nyd livet og den skønne natur på en af de bedste campingpladser i Skagen-området. Skiveren Camping har en pragtfuld beliggenhed – direkte ved Vesterhavet og det fredede naturområde, Tversted Klitplantage.

En topmoderne familieplads med alle faciliteter, flotte sanitetsbygninger og en lang række aktivitetsmuligheder.

Vinderen: Alma Robinson

fønix

Fårup Sommerland

entrebilletter Til 4 pers.

Tæt på stranden i Blokhus og Løkken, men alligevel helt ude i skoven finder man forlystelsesparken i Fårup Sommerland. Fårup er en af Danmarks største turistattraktioner med masser af vilde, sjove og vanvittige våde aktiviteter for hele familien. Alt lige fra Danmarks største, hurtigste, højeste forlystelse – FØNIX, der åbner i påsken 2022 og Børnetivoli til Danmarks Største Vandland.

Der er mere end 60 forlystelser – og når entréen først er betalt, er alle forlystelser og Aquaparken gratis.

Vinderen: Charlotte Christiansen

SOL og Strand

Gavekort til værdi á 3.000,-

Sol og Strand Feriehusudlejning blev grundlagt af ægteparret Margit og Kjeld Andersen i 1979 og er i dag et af de største danskejede feriehusudlejningsbureauer i Danmark.

Virksomheden, der har hovedkontor i Nordjylland, har 21 lokalbureauer, der samlet varetager udlejning, servicering og markedsføring af omkring 6500 feriehuse i hele landet.

Vinderen: Jette Nielsen

Fotograf; Michael Kortbek

FERIECENTER SLETTESTRAND

GAVEKORT VÆRDI KR. 1000,-

Feriecenter Slettestrand er et familieejet og -drevet feriested beliggende lige ved Vesterhavet i Nordjylland. Drømmen bag feriecenteret er at skabe et feriested, med plads til alle – uanset forudsætninger. Her kan de mange forskellige gæster mødes på lige fod for at få nære oplevelser i den smukke natur samt nyde den gode mad og familiære atmosfære. I Slettestrand er der Ferie for Alle!

Vinderen:  Ángel Ferran Pousa

Sushi1

LETZ SUSHI

Gavekort til værdi á 1.000,-

Siden 2003 har LETZ SUSHI lavet sushi af den bedste kvalitet. Når du vælger LETZ SUSHI, er du garanteret madoplevelse, hvor god smag og god samvittighed går hånd i hånd. Et stort fokus på bæredygtighed og et nordisk touch er nemlig det, der gør LETZ SUSHI til noget helt særligt. Her får du altid certificeret bæredygtig og ansvarlig fisk samt økologiske ris – det smager ikke bare godt, det ER godt

Vinderen:  Jakob Lou W.E. Hansen

Vinderen:  Allan og Oskar Nielsen

 

Musikhuset Esbjerg

2 X 2 entrebilletter

Musikhuset Esbjerg er et spil-levende kulturhus, der hvert år præsenterer flere hundrede koncerter, teaterforestillinger, shows, gratis events og meget mere. Musikhusets lokaler er i øvrigt ideelle til konferencer, messer, fester og møder i enhver størrelse. Musikhuset Esbjerg er beliggende i byparken i hjertet af Esbjerg, og i foyeren er der den flotteste udsigt til havnen og Vadehavet.

2 billetter til Sebastian Band

VInderen: Simon og Kamilla Buch Rasmussen

2 billetter til Søren Østergaard & Smadremanden

VInderen: Sina og Fenja Bromann

Tobakken

GAVEKORT VÆRDI KR. 300,-

Tobakken er et kreativt, anderledes og uhøjtideligt kulturhus, hvor forskelligheder mødes. Tobakken drives i dag af et team på 20 fastansatte, fordelt ud på afdelingerne administration, afvikling og køkken – dertil kommer mere end 50 tilknyttede freelancere, som alle indgår i afviklingen af Tobakkens arrangementer.

Tobakken har også siden 2007 administreret Huset Esbjerg – De Studerendes Hus og Ungdomshuset Konfus. 

Vinderen:  Victor (og Tilde) Nyholm Svendsen

NORDSØEN OCEANARIUM

ENTREBILLETTER TIL 2 VOKSNE & 2 BØRN

6 millioner liter vand… Og MEGET mere

10.000 m2 indendørs, 6.000 m2 udendørs, 75 akvarier, klappebassiner, 8.000 fisk og andre havdyr

Rejs under havets overflade og mød hajer, sæler, klumpfisk og andre havdyr i tusindvis. I Nordeuropas største akvarium i Hirtshals kommer du helt tæt på giganterne, får skumsprøjt i ansigtet og kan klappe en søstjerne på ryggen.

Vinderen: William Bech Aakerlund

Tirpitz

2 X 2 entrebilletter

I det fredede klitlandskab, bag en gammel kanonbunker fra 2. verdenskrig, har de danske arkitekter BIG skabt de spektakulære rammer, der er skjult under sandet.

Ikke kun arkitekturen, men også de tre udstillinger ”Den skjulte vestkyst”, ”En hær af beton” og ”Havets guld” giver en altopslugende oplevelse, når de bedste historier, de smukkeste ravstykker og de mest gribende beretninger vækker alle dine sanser.

Vinderen: Tatjana t’Felt

Vinderen: Jesper Christensen

Fregatten 3 -web- Fotograf Per Bille-05270[4908]

fregatten jylland

FAMILIEBILLETTER

Fregatten Jylland overlevede 18 preussiske træffere ved Helgoland i 1864, har sejlet som kongeskib for Christian IX og har fungeret både som kasserne og børnehjem. Nu ligger fregatten i Ebeltoft og er et enestående stykke maritim historie, som byder på aktiviteter for både børn og voksne, som er med til at formidle om både restaureringshåndværket og 1800-tallets liv til søs. 

Vinderen: August Vallø Strauss

Uggerby Kanofart

Kanotur for 3 personer

Et stenkast fra Vesterhavet og midt imellem Hirtshals og Tversted finder man Uggerby Kanofart. Her er der rig mulighed for at opleve den ægte danske natur, med en fredfyldt og idyllisk kanotur, som vil tage jer langt væk fra storbyens støj.

Åen er familievenlig og et godt valg for jer, der vil på kanotur, her vil der være rig mulighed for bl.a at opleve isfugle, når der padles igennem marker, skov og enge for til sidst måske at ende på stranden.

Vinderen: Erik Arthur Rossen

Tambours Have

2 entrebilletter

Som en oase i den vestjyske natur ligger Tambours Have – skabt af skræddermester Gerhard Tambour.

Her finder du nemt haveinspiration i havens forskellige afdelinger: Det smukke orangeri med det omliggende English Cottage bed, japanhaven med søen og det fine thehus, medicinhaven og staudebedet i Storhaven. Gennem hele sommeren foregår der forskellige events i haven, f.eks. torsdagskoncerter i det stemningsfulde orangeri.

Vinderen: Yvonne Vaag

THE BURGER

2 x burger menu

Hos The Burger serverer vi saftige, smagfulde burgere i lækre brioche-style burgerboller, sandwiches og salater til gode og fair priser. Vores okseburgere er lavet af dansk, friskhakket oksekød. Vores kyllingekød kommer også fra danske slagterier, og laksen er svømmet ind fra Norge. Kronen på værket er vores smagsfulde dressinger efter egen opskrift. Den samlede smagssammensætning giver dig en unik umami oplevelse.

The Burger – måske Danmarks bedste burger.

Vinderen: Birgit Jenning

VARDE MINIBY

2 entrebilletter

Varde Miniby er verdens ældste historisk korrekte miniatureby.

Arnbjergparken i centrum af Varde danner rammen om miniby, hvor byens ca. 300 bygninger viser købstaden Varde, som den så ud i 1866. Husene er i størrelsesforholdet 1:10.

Nyd en tur på de brostensbelagte gader og læg mærke til alle de fine små detaljer som f.eks. de håndlavede mursten og tagsten, dørhåndtagene og lysekronen i kirken.

Vinderen: Olivia og Silje Egebjerg

minigolf

WEST COAST MINIGOLF

GAVEKORT

I pinsen 2010 åbnede Nord Europa´s største minigolf anlæg i Blåvand. Her finder du en 18 hullers bane, som er bygget i et kuperet terræn, og hvor der er plantet 1600 træer, buske og blomster. Ud over det er der anlagt fire søer, et vandløb samt et kæmpe vandfald, som er bygget op i granitsten. Banerne er belagt med kunstgræs og har varierende sværhedsgrad. Med andre ord en helt unik bane i smukke omgivelser, hvor der er sjov og spænding for folk i alle aldersgrupper.

Vinderen: Afventer Bekræftelse