Præmier

Kystlotteriet
Tak til vores sponsorer!

Præmier 2020

NOVASOL

gavekort på 2.000,-

Nyd årets bedste stund i et sommerhus. I finder med garanti de rammer, der opfylder alle jeres ønsker, for NOVASOL har 50.000 ferieboliger i 26 lande. Det kan være alt fra skihytten i Alperne, luksusboligen med swimmingpool og udsigt over den kroatiske kyst eller sommerhuset i Vesterhavets vandkant.

Valget er jeres –
I skal bare finde drømmedestinationen og være klar på en fantastisk ferie med familie og venner.

Fårup Sommerland

entrebilletter Til 4 pers.

Tæt på stranden i Blokhus og Løkken, men alligevel helt ude i skoven finder man forlystelsesparken i Fårup Sommerland. Fårup er en af Danmarks største turistattraktioner med masser af vilde, sjove og vanvittige våde aktiviteter for hele familien. Alt lige fra Danmarks største, hurtigste, højeste forlystelse – FØNIX, der åbner i påsken 2022 og Børnetivoli til Danmarks Største Vandland.

Der er mere end 60 forlystelser – og når entréen først er betalt, er alle forlystelser og Aquaparken gratis.

 

Skiveren Camping

Ophold til en værdi af op til kr. 3.535,-

Ferie et stenkast fra Vesterhavet, i skøn natur syd for Skagen… Nyd livet og den skønne natur på en af de bedste campingpladser i Skagen-området. Skiveren Camping har en pragtfuld beliggenhed – direkte ved Vesterhavet og det fredede naturområde, Tversted Klitplantage.

En topmoderne familieplads med alle faciliteter, flotte sanitetsbygninger og en lang række aktivitetsmuligheder.

Landal GreenParks

Gavekort til værdi á 2.500,-

Landal GreenParks er Europas største kæde af ferieparker og byder på ferie for hele familien – hvad end I er til ski, skov eller strand. Alle Landals ferieparker er GreenKey certificerede og ligger i smukke omgivelser, hvor naturen byder på oplevelser og aktiviteter.

Landals danske parker byder alle på unik natur og en lang række inden- og udendørs faciliteter, så der altid er noget at lave.

SOL og Strand

Gavekort til værdi á 3.000,-

Sol og Strand Feriehusudlejning blev grundlagt af ægteparret Margit og Kjeld Andersen i 1979 og er i dag et af de største danskejede feriehusudlejningsbureauer i Danmark.

Virksomheden, der har hovedkontor i Nordjylland, har 21 lokalbureauer, der samlet varetager udlejning, servicering og markedsføring af omkring 6500 feriehuse i hele landet.

Musikhuset Esbjerg

2 X 2 entrebilletter

Musikhuset Esbjerg er et spil-levende kulturhus, der hvert år præsenterer flere hundrede koncerter, teaterforestillinger, shows, gratis events og meget mere. Musikhusets lokaler er i øvrigt ideelle til konferencer, messer, fester og møder i enhver størrelse. Musikhuset Esbjerg er beliggende i byparken i hjertet af Esbjerg, og i foyeren er der den flotteste udsigt til havnen og Vadehavet.

2 billetter til Sebastian Band
2 billetter til Søren Østergaard & Smadremanden

Tobakken

GAVEKORT VÆRDI KR. 300,-

Tobakken er et kreativt, anderledes og uhøjtideligt kulturhus, hvor forskelligheder mødes. Tobakken drives i dag af et team på 20 fastansatte, fordelt ud på afdelingerne administration, afvikling og køkken – dertil kommer mere end 50 tilknyttede freelancere, som alle indgår i afviklingen af Tobakkens arrangementer.

Tobakken har også siden 2007 administreret Huset Esbjerg – De Studerendes Hus og Ungdomshuset Konfus. 

Tirpitz

2 X 2 entrebilletter

I det fredede klitlandskab, bag en gammel kanonbunker fra 2. verdenskrig, har de danske arkitekter BIG skabt de spektakulære rammer, der er skjult under sandet.

Ikke kun arkitekturen, men også de tre udstillinger ”Den skjulte vestkyst”, ”En hær af beton” og ”Havets guld” giver en altopslugende oplevelse, når de bedste historier, de smukkeste ravstykker og de mest gribende beretninger vækker alle dine sanser.

Tambours Have

2 X 2 entrebilletter

Som en oase i den vestjyske natur ligger Tambours Have – skabt af skræddermester Gerhard Tambour.

Her finder du nemt haveinspiration i havens forskellige afdelinger: Det smukke orangeri med det omliggende English Cottage bed, japanhaven med søen og det fine thehus, medicinhaven og staudebedet i Storhaven. Gennem hele sommeren foregår der forskellige events i haven, f.eks. torsdagskoncerter i det stemningsfulde orangeri.

Uggerby Kanofart

Kanotur for 3 personer

Et stenkast fra Vesterhavet og midt imellem Hirtshals og Tversted finder man Uggerby Kanofart. Her er der rig mulighed for at opleve den ægte danske natur, med en fredfyldt og idyllisk kanotur, som vil tage jer langt væk fra storbyens støj.

Åen er familievenlig og et godt valg for jer, der vil på kanotur, her vil der være rig mulighed for bl.a at opleve isfugle, når der padles igennem marker, skov og enge for til sidst måske at ende på stranden.

Nordisk Brænderi

Nordisk Gin, værdi 450,-

Nordisk Brænderi blev født mellem isflager og sæler på en 26.000 km lang sejlads i åben båd rundt om Nordpolen.

Anders Bilgrams kolde tæer, tanker, der gik hjemad mod fruens glaspusteri sammen med udfordrende hjemmebrændt serveret af velmenende lokale værter, satte skub i nye ideer om produktion af kvalitetsspiritus under hjemlige himmelstrøg.

Varde MINIBY

2 X 2 entrebilletter

Varde Miniby er verdens ældste historisk korrekte miniatureby.

Arnbjergparken i centrum af Varde danner rammen om miniby, hvor byens ca. 300 bygninger viser købstaden Varde, som den så ud i 1866. Husene er i størrelsesforholdet 1:10.

Nyd en tur på de brostensbelagte gader og læg mærke til alle de fine små detaljer som f.eks. de håndlavede mursten og tagsten, dørhåndtagene og lysekronen i kirken.

Nationalpark Vadehavet

8 Nationalpark vadehavet-KRUS

Nationalpark Vadehavet-krusene er designet og lavet af pottemager Jytte Lysgaard, Højer, i et begrænset antal eksemplarer i anledning af Nationalpark Vadehavets 10 års fødselsdag i 2020. 

Indkøbspris er 125 kr.

Bunkermuseum Hanstholm

2 x 2 entré- og ammunitionstogsbilletter

Bunkermuseum Hanstholm er Danmarks største bunkermuseum.

Museet består af den store museumsbunker fra 2. Verdenskrig, hvor flere af rummene er ført tilbage til deres oprindelige udseende, så man kan se, hvordan soldaterne levede.

Dokumentationscenteret ovenpå bunkeren rummer udstillingen ”FJENDE & NABO – Hanstholm besat!”

I museumsområdet kan man køre med museumstoget på den gamle ammunitionsbane.