PRÆMIER 2023

Kystlotteriet
Tak til vores sponsorer!

Præmier 2023

Skiveren Camping

Ophold til en værdi af op til kr. 3.892,-

Ferie et stenkast fra Vesterhavet, i skøn natur syd for Skagen… Nyd livet og den skønne natur på en af de bedste campingpladser i Skagen-området. Skiveren Camping har en pragtfuld beliggenhed – direkte ved Vesterhavet og det fredede naturområde, Tversted Klitplantage.

En topmoderne familieplads med alle faciliteter, flotte sanitetsbygninger og en lang række aktivitetsmuligheder.

Gevinst: Ophold i op til 7 dage i egen telt, campingvogne eller autocamper for 2 voksne og 2 børn.

Landal GreenParks

4x Fribilletter til Badeland

Vælg enten badelandet i Rønbjerg, Seawest eller Søhøjlandet

Parken er den ideelle feriedestination hele året rundt. Her er et tropisk badeland og legeland! Her er masser af sjov og underholdning for vandhunde i alle aldre.

Musikhuset Esbjerg

2 X 2 entrebilletter

Musikhuset Esbjerg er et spil-levende kulturhus, der hvert år præsenterer flere hundrede koncerter, teaterforestillinger, shows, gratis events og meget mere. Musikhusets lokaler er i øvrigt ideelle til konferencer, messer, fester og møder i enhver størrelse. Musikhuset Esbjerg er beliggende i byparken i hjertet af Esbjerg, og i foyeren er der den flotteste udsigt til havnen og Vadehavet.

 

Tambours Have

2 entrebilletter

Som en oase i den vestjyske natur ligger Tambours Have – skabt af skræddermester Gerhard Tambour.

Her finder du nemt haveinspiration i havens forskellige afdelinger: Det smukke orangeri med det omliggende English Cottage bed, japanhaven med søen og det fine thehus, medicinhaven og staudebedet i Storhaven. Gennem hele sommeren foregår der forskellige events i haven, f.eks. torsdagskoncerter i det stemningsfulde orangeri.

 

VARDE MINIBY

2 entrebilletter

Varde Miniby er verdens ældste historisk korrekte miniatureby.

Arnbjergparken i centrum af Varde danner rammen om miniby, hvor byens ca. 300 bygninger viser købstaden Varde, som den så ud i 1866. Husene er i størrelsesforholdet 1:10.

Nyd en tur på de brostensbelagte gader og læg mærke til alle de fine små detaljer som f.eks. de håndlavede mursten og tagsten, dørhåndtagene og lysekronen i kirken.

 

2x indgangsbilletter
2x is med 2 kugler på kombi-præmie

Skagens Bamsemuseum blev indviet i august 1998 og er Skandinaviens første og eneste Bamsemuseum. Bamser af alle slags, unge og gamle, mange med historisk baggrund, lever her deres eget uforlignelige liv i det charmerende gamle Skagen-hus med have. Stemningen er eventyr og nostalgi.

På bamsemuseet er der over 100 montrer – hver montre indeholder en lille unik bamseverden. For eksempel, et bamsecirkus eller en bamsebutik. Eller en bamse der elsker at læse bøger. Husk at se efter de små sjove detaljer.