præmier og Vindere 2022

Kystlotteriet
Tak til vores sponsorer!

Præmier 2022

skiveren_camping_2

Skiveren Camping

Ophold til en værdi af op til kr. 3.892,-

 

Vind et ophold i op til 7 dage i egen telt, campingvogne eller autocamper for 2 voksne og 2 børn inkl. plads og strøm. 

Ferie et stenkast fra Vesterhavet, i skøn natur syd for Skagen… Nyd livet og den skønne natur på en af de bedste campingpladser i Skagen-området. Skiveren Camping har en pragtfuld beliggenhed – direkte ved Vesterhavet og det fredede naturområde, Tversted Klitplantage.

En topmoderne familieplads med alle faciliteter, flotte sanitetsbygninger og en lang række aktivitetsmuligheder.

Vinderen:  William Aakerlund

 

2020-Minibyen2

VARDE MINIBY

2 entrebilletter

Varde Miniby er verdens ældste historisk korrekte miniatureby.

Arnbjergparken i centrum af Varde danner rammen om miniby, hvor byens ca. 300 bygninger viser købstaden Varde, som den så ud i 1866. Husene er i størrelsesforholdet 1:10.

Nyd en tur på de brostensbelagte gader og læg mærke til alle de fine små detaljer som f.eks. de håndlavede mursten og tagsten, dørhåndtagene og lysekronen i kirken.

 

Vinderen:  Mille og Lennart Tobiasen

Fotograf; Michael Kortbek

FERIECENTER SLETTESTRAND

GAVEKORT VÆRDI KR. 1000,-

Til en valgfri oplevelse!

Feriecenter Slettestrand er et familieejet og -drevet feriested beliggende lige ved Vesterhavet i Nordjylland. Drømmen bag feriecenteret er at skabe et bæredygtigt og rummeligt feriested, med plads til alle – uanset forudsætninger. Her kan de mange forskellige gæster mødes på lige fod for at få nære oplevelser i den smukke natur samt nyde den gode mad og familiære atmosfære. I Slettestrand er der Ferie for Alle!

Vinderen:  Michael Vaag

2020-Tambours-Have

Tambours Have

2 entrebilletter

Som en oase i den vestjyske natur ligger Tambours Have – skabt af skræddermester Gerhard Tambour.

Her finder du nemt haveinspiration i havens forskellige afdelinger: Det smukke orangeri med det omliggende English Cottage bed, japanhaven med søen og det fine thehus, medicinhaven og staudebedet i Storhaven. Gennem hele sommeren foregår der forskellige events i haven, f.eks. torsdagskoncerter i det stemningsfulde orangeri.

Vinderen:  Jonas Westring Rasmussen

Landal GreenParks

4x Fribilletter til Badeland

Vælg enten badelandet i Rønbjerg, Seawest eller Søhøjlandet

Parken er den ideelle feriedestination hele året rundt. Her er et tropisk badeland og legeland! Her er masser af sjov og underholdning for vandhunde i alle aldre.

 

Vinderen:  Bjarne Liermann

 

Havørn_1586-002 (2)Ørne-reservatet

2 Voksen billetter

En unik oplevelse, der ikke findes andre steder.

Kom helt tæt på himmelrummets ubestridte konger- ørnene. I Ørnereservatet kan du opleve de imponerende dyr på tætteste hold. De dygtige falkonerer byder på en demonstration i rovfuglenes fantastiske kunnen, og på både hesteryg og til fods sætter de rammen for at kunne nyde de majestætiske rovdyr i den smukke natur.

Vinderen:  Hans Chr. Madsen

Lille
Vildmose

2 x gavepakker med famileårskort

Lille Vildmose er ikke så lille endda. Tværtimod er den stor, våd og vild. Det store område på 7.600 hektar er en ægte dansk vildmark med storslået og uberørt natur samt et unikt dyreliv – en naturrigdom, som mange ikke ved findes i Danmark.

Midt i Lille Vildmose ligger Lille Vildmosecentret.
Start jeres besøg her og bliv klædt godt på til at fortsætte oplevelsen ude i Lille Vildmose. Ved køb af entrébillet til Lille Vildmosecentret får I adgang til vores store og vilde oplevelsesunivers med bl.a. biograf, udstilling, vildsvin, naturlegeplads, mosehoppepude og ørnesimulator, samt en ny vandlegeplads i 2022! 

foto: Frans Ritter

 

Vinderen:  Lene Tramm

2x indgangsbilletter
2x is med 2 kugler på En kombi-præmie

Skagens Bamsemuseum blev indviet i august 1998 og er Skandinaviens første og eneste Bamsemuseum. Bamser af alle slags, unge og gamle, mange med historisk baggrund, lever her deres eget uforlignelige liv i det charmerende gamle skagen-hus med have. Stemningen er eventyr og nostalgi.

På bamsemuseet er der over 100 montrer – hver montre indeholder en lille unik bamseverden. For eksempel, et bamsecirkus eller en bamsebutik. Eller en bamse der elsker at læse bøger. Husk at se efter de små sjove detaljer.

 

Vinderen:  Sine Knudsen

Musikhuset Esbjerg

2 X 2 entrebilletter

Musikhuset Esbjerg er et spil-levende kulturhus, der hvert år præsenterer flere hundrede koncerter, teaterforestillinger, shows, gratis events og meget mere. Musikhusets lokaler er i øvrigt ideelle til konferencer, messer, fester og møder i enhver størrelse. Musikhuset Esbjerg er beliggende i byparken i hjertet af Esbjerg, og i foyeren er der den flotteste udsigt til havnen og Vadehavet.

 

Vinderne:  Inga Petersen              Martin Bech Jensen

 

 

ocean

NORDSØEN OCEANARIUM

ENTREBILLETTER TIL 2 VOKSNE & 2 BØRN

6 millioner liter vand… Og MEGET mere

10.000 m2 indendørs, 6.000 m2 udendørs, 75 akvarier, klappebassiner, 8.000 fisk og andre havdyr

Rejs under havets overflade og mød hajer, sæler, klumpfisk og andre havdyr i tusindvis. I Nordeuropas største akvarium i Hirtshals kommer du helt tæt på giganterne, får skumsprøjt i ansigtet og kan klappe en søstjerne på ryggen.

 

Vinderen:  Elias og Jasmin Stender

 

fønix
faarup_farve.svg

Fårup Sommerland

4 Indgangsbilletter

En kæmpe nyhed rejste sig fra skovbunden og coronaasken i 2022. Fønix stiger 40 meter op mod himlen- og breder sig smukt ud i skovet – på Danmarks længste loop-bane. Fønix er ubetinget den hurtigste fugl i alle danske skove med en topfart på 95 kilometer i timen!

 

Vinderen:  Iben Burgdorff

 

Tirpitz

2 X 2 entrebilletter

I det fredede klitlandskab, bag en gammel kanonbunker fra 2. verdenskrig, har de danske arkitekter BIG skabt de spektakulære rammer, der er skjult under sandet.

Ikke kun arkitekturen, men også de tre udstillinger ”Den skjulte vestkyst”, ”En hær af beton” og ”Havets guld” giver en altopslugende oplevelse, når de bedste historier, de smukkeste ravstykker og de mest gribende beretninger vækker alle dine sanser.

 

Vinderen:  Steen Karlshøj